6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg
Op 7 juni vertellen Marijn Roozemond en Friso Hoekstra in de JCI Talks over de impact dat geluid en muziek heeft en kan hebben. 
 
Beiden zijn werkzaam bij Massive Music. MassiveMusic is een internationaal creatief muziekbureau met studio’s in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles en Tokio. Overtuigd van de sociale waarde en verbindende kracht van muziek, opereert het bedrijf op het zakelijke en creatieve snijvlak tussen muziek en merken. MassiveMusic ontwikkelt muziekstrategieën voor global brands, produceert en componeert muziek voor commercials, TV- en interactieve producties. Het scout en koppelt onbekend en opkomend talent aan internationale marketingcampagnes en creëert innovatieve muziekactivaties voor haar klanten. De passie voor muziek heeft niet alleen tot een prijswinnende reputatie geleid, maar ook tot een dynamisch bedrijf dat middenin de nieuwe muziekindustrie staat.
 
Marijn en Friso vertellen over enkele projecten waar muziek en geluiden een impact hebben gemaakt op het leven van mensen. 
 
Zou je hen willen taggen op de volgende kanalen:
 
Ben je er ook bij op 7 juni a.s. om 20.00 uur? Meld je hier aan!