6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg
Had jij een ticket geboekt voor de European Conference Cruise? Lees dit bericht dan goed! 
Een paar weken geleden is bekend geworden dat de European Conference Cruise niet fysiek zal doorgaan. Lees hier meer over de refund. 
 
In de afgelopen week hebben alle deelnemers hierover vanuit de organisatie een email gehad met de titel: Update: 2022 cruise offer (voucher or refund). In deze mail wordt gevraagd of je een refund wilt of een voucher voor de " uitgestelde" cruise volgend jaar in augustus. 
 
Je hebt tot 8 juni om te reageren, doe je dit niet voor deze tijd dan wordt je ticket automatisch omgezet naar een voucher voor de uitgestelde cruise. Je krijgt dan geen refund.  
Helaas krijgen wij vanuit de organisatie geen namen van leden die zich hebben ingeschreven dus willen wij met dit bericht zoveel mogelijk mensen bereiken. 
 
Heb je je ingeschreven voor de European Conference Cruise, reageer dan voor 8 juni op de ontvangen email. Wel ingeschreven, maar geen email ontvangen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan Rianne Kamphuisen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Martijn Koedam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).