Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Er zijn al Kamers in Nederland met Twinning-overeenkomsten in Europa en ver daarbuiten. Potdikke da's gaaf! Maar waar vinden we die succesverhalen? Geïnspireerd door het Twinder-initiatief van JCI Finland gaat Team International inzichtelijk maken welke bestaande Twinnings er zijn en welke Kamers geïnteresseerd zijn. 

Om te beginnen: Wat is Twinning?
Het JCI Twinning Program is een vrijwillige en wederkerige overeenkomst tussen lokale Chapters in verschillende regio's of steden. Het programma verenigt JCI-organisaties om cultureel begrip te vergroten en een sterkere positieve impact over de hele wereld te bereiken door samenwerking. Deze samenwerking kan tussen twee (Twinning) of meerdere Kamers (multi-twinning) worden vastgelegd in een Twinning Agreement, welke tijdens een Europees- of Wereldcongres officieel wordt bekrachtigd. Natuurlijk helpt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je graag bij dit proces, maar als je de Toolkit gebruikt moet je ook zelf een heel eind komen.

 
Inzicht in bestaande Twinnings
In de komende periode zullen we op verschillende manieren met jullie in contact treden om bestaande Twinning-Partnerships in kaart te brengen. Hierbij de eerste oproep: Heeft jouw Kamer een Twinning-overeenkomst? Geef hem dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wat we graag van je willen weten:
- Met welke Kamer(s) heb je een Twinning?
- Sinds wanneer bestaat deze Twinning al?
- Hoe ziet jullie Twinning eruit?
- Wie is jullie contactpersoon binnen de Kamer?
 
Is je Kamer geïnteresseerd in Twinning?
Ook dan horen we graag van je. Afhankelijk van de animo voor Twinning zullen we kijken wat we kunnen doen om hierin te faciliteren.
Gaan we een Twinder-platform opzetten...
Bouwen we een Twinning-marktplaats op JCI.nl...
...of kunnen we jullie wellicht persoonlijk begeleiden in jullie zoektocht.
 
Interesse? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de contactpersoon van jullie Kamer en we nemen contact met je op.