Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg
Dit internationale congres kan zomaar eens alle records gaan breken. Na twee jaar zonder fysieke internationale congressen heeft iedereen weer zin in een feestje over de grens. Wat kunnen we van Brugge verwachten? Wat wordt er vanuit JCI Nederland georganiseerd en wat moet je zelf regelen? In dit artikel vind je meer informatie. 
Van 8 tot 11 juni 2022 vindt het Europees Congres in Brugge plaats. Het eerste internationale congres in twee jaar tijd en dan zó dichtbij huis, hoe gaaf is dat? De honger naar een goed feestje, de behoefte om weer JCI'ers uit heel Europa te ontmoeten en een thema waarbij het water je uit de mond loopt. Dit EC kan wel eens alle records gaan breken!
 
 
Moet ik nu al tickets kopen?
Natuurlijk ben je al enorm enthousiast om naar het EC in Brugge te gaan, het is naast de deur en beloofd een fantastisch evenement te worden. Sta je al op het punt om je ticket te kopen? Wacht daar dan nog even mee. De komende periode zullen we in overleg met de organisatie onderhandelen om er voor onze delegatie wat leuke extra's uit te slepen! Voor 10 december (deadline early bird) laten wij je sowieso wat weten, maar we streven ernaar dit al tijdens het NC in oktober al met je te delen.
 
Delegatie Reis
Op dit moment zijn we in het land in gesprek met Kamers om deze delegatie reis naar Brugge te organiseren voor Nederlandse deelnemers. Heeft jouw kamer interesse om deze reis (mede) te organiseren? Meld je dan z.s.m. bij Team International via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53380615. We gaan graag met je in gesprek!
 
Tickets
Ondanks dat we je adviseren om nog even te wachten met het kopen van tickets zijn deze inmiddels al wel te koop. Tickets kosten €425,- (tot 10 december 2021), €485,- (tot 9 mei 2022) en €585,- (tot 8 juni 2022). Daarnaast zijn er verschillende opties voor VIP tickets. Klik hier voor meer informatie.
 
Food for generations
SDG's 2 & 12: staan centraal tijdens het EC: Sustainable production & Zero Hunger. Precies: eten en drinken, dat kunnen ze wel in België en er is dan ook veel te proeven, te leren en te ervaren rondom dit thema. En met Brugse Zot als sponsor, kan het nog wel eens een Zotte boel worden!
 
Meer informatie vind je op de website of de Facebook pagina van EC Brugge. Zet jij 8 tot 11 juni 2022 alvast in je agenda?