6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Het federatiebestuur van 2022 begint vorm te krijgen. Naast mijzelf Kim Scholten als beoogd voorzitter zal Jeske van Waaijenburg (JCI Kennemerland) als Secretaris-Generaal aan de slag gaan met alle facilitaire zaken voor JCI Nederland. Charley van ‘t Leven (JCI Haaglanden) zal als EVP International zorgdragen voor de organisatie van internationale projecten. En Reinaert Wolff (JCI Kennemerland) zal het Federatiebestuur voorzien van gevraagd en ongevraagd juridisch advies. Stuk voor stuk al toppers, maar wij zijn dus nog niet compleet en kunnen nog wel wat hulp gebruiken.

Dus ben jij of ken jij: 

-       Iemand met passie voor cijfers?

-       Een netwerker die het zakelijke netwerk van JCI (intern en extern) verder uitbouwt?

-       Iemand die met Kamers graag aan de slag gaat met het ledenproces (ledenwerving en ledenretentie)?

-       Een ster in externe communicatie?

-       Iemand die energie krijgt van het coördineren van maatschappelijke projecten?


Waarom plaatsnemen in het Federatiebestuur 

Dit is een veelgehoorde vraag. Met inmiddels twee jaar federatiebestuur ervaring kan ik vertellen dat het je ontzettend veel kan brengen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deelnemen als federatiebestuurslid biedt je de mogelijkheid om je te verdiepen in onderwerpen die je interessant vindt of waar je juist minder verstand van hebt. Iets wat niet altijd kan binnen je werkomgeving. Zo heb ik de afgelopen twee jaar veel geleerd over besturen en (soms ook moeilijke) keuzes maken. Deze leerervaring had ik nooit gekregen in een training of op mijn werk. Maar het stopt niet bij persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen twee haar heb ik ook ontzettend veel mensen binnen en buiten JCI leren kennen en zijn er mooie nieuwe vriendschappen ontstaan. 

Ben je nieuwsgierig naar meer? Ken of ben jij degene die past in bovenstaande omschrijving? Neem dan contact met mij op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-20339368