CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Als wij - JCI Nederland - contact proberen op te zoeken met Kamers, merken wij dat regelmatig de mailadressen van functionarissen niet actueel zijn of incorrect in AllUnited zijn ingevoerd. We hebben er daarom voor gekozen om alle communicatie vanaf nu naar jullie [Kamernaam]@jci.nl mailadres te sturen. Op die manier voorkomen we dat privacygevoelige informatie bij de verkeerde personen terecht komt en voorkomen we dat belangrijke informatie jullie niet bereikt.

Waar kun je inloggen?

Alle mailadressen staan in onze Google Workspace omgeving en worden beheerd door de commissie digitalisering. Inloggen op het postvak in van jouw [Kamernaam]@jci.nl mailadres kan via www.gmail.com. In de bijgevoegde lijst kunnen jullie alle [Kamernaam]@jci.nl mailadressen vinden.

Heb je geen inloggegevens?

Stuur een verzoek voor een wachtwoord reset met je naam, bestuursfunctie en de naam van je kamer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan z.s.m. bericht.

Kunnen we ook andere Google services gebruiken?

Naast mail kun je ook gebruik maken van de andere Google services als Google Calendar, Jamboard en Google Drive. In deze laatste vind je bovendien twee mappen in 'Gedeelde Drives'. Hierin vind je allerlei relevante informatie rondom teams, projecten en vergaderingen.

Wat voor soort communicatie gaat het over?

Alle officiële communicatie tussen het Federatiebestuur en Kamerbesturen gaat vanaf nu via [Kamernaam]@jci.nl mailadressen. Dit betekent voornamelijk de facturen, maar ook bijvoorbeeld mails over de status van een Kamer. De stukken van een CvA worden nog steeds gedeeld met alle leden, alsmede de nieuwsbrief. 

We hopen dat we met deze keuze de communicatie naar jullie verbeteren en hiermee nog beter te voldoen aan de privacyrichtlijnen die horen bij deze tijd.

 

Met vriendelijke groet,

Namens FB 2022 & commissie digitalisering,


Kim Scholten                      

Landelijk Voorzitter 2022           

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                               

 

Jeske van Waijenburg

Secretaris-Generaal 2022

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.