CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Wat een actie! Meer dan 400 pallets ingezameld!

Wat trots ben ik als lid van het team logistiek wat we samen met het team en alle leden, oud-leden en senatoren hebben kunnen realiseren in zo een korte tijd! We hebben hard gewerkt en zeker voor een vrijwilligersorganisatie echt ongekende resultaten gerealiseerd. Dit was mogelijk doordat we gebruik hebben kunnen maken van het systeem van Lokaal naar Nationaal naar Internationaal. Ons netwerk heeft echt het verschil kunnen maken ten opzichte van andere acties. Even wat zaken op een rijtje: 


Tientallen inzamelingsacties door heel Nederland 

- Meer dan tien grote goederen donaties van hulpgoederen door diverse bedrijven uit ons netwerk 

Vijf centrale inleverlocaties in Nederland waar alle vrijwilligers de gedoneerde producten hebben gesorteerd en verzendklaar hebben gemaakt. 

Uiteindelijk hebben we 14 zéér volle vrachten kunnen transporteren naar Roemenië, Polen en Oekraïne. Om daar een beetje een beeld bij te geven; dat staat gelijk aan meer dan 400 pallets met duizenden kilo's voedsel, medische hulpgoederen & hygiëne producten. En dat bijna geheel kosteloos! En dan heb ik het niet alleen over transportkosten nationaal en internationaal, maar ook de verpakkingsmaterialen, labels en opslaglocaties. Vanuit allerlei hoeken heeft ons netwerk hierbij kunnen helpen. En daardoor hebben we gezamenlijk ontzettend veel mensen kunnen helpen in deze bizarre situatie. Dus daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Better together
Na twee jaar corona is het extra fijn om weer echt te voelen en te zien wat ons gezamenlijke netwerk kan betekenen. Wat we hebben gerealiseerd zijn geen loze marketingkreten maar het resultaat van samenwerken. Door de actie heb ik met heel veel JCI'ers, oud-leden, senatoren maar ook vrijwilligers buiten JCI om kunnen spreken. Ik heb dan ook gehoord dat ik niet de enige ben die dit zo ervaren heeft. Laten we dit gevoel met elkaar vasthouden en blijven inzetten. Hopelijk nu al direct voor de nieuwe actie voor de inzameling van 200 fietsen. Want samen kunnen we dus echt verschil maken: Better together

Veel liefs, 
Stefanie van der Sman