Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Op zaterdag 18 juni aanstaande organiseert JCI Apeldoorn voor de zevende keer in samenwerking met Polikliniek Kindergeneeskunde Gelre Ziekenhuizen de Dag van het Koningskind. Om de dag tot een nog groter succes te maken zijn zij op zoek naar chauffeurs met een bijzondere of exclusieve auto. 

Het doel van de Dag van het Koningskind is om chronisch zieke kinderen een geweldige, onvergetelijke en vooral onbezorgde dag te laten beleven, zodat ze even geen patiënt meer zijn en dus kind kunnen zijn. De kinderen en hun broertjes en/of zusjes gaan toeren in een bijzondere of exclusieve auto. Op de route zijn meerdere stops in verband met bijzondere activiteiten en de lunch.


De dag wordt met een leuke activiteit voor de kinderen en veel gezelligheid afgesloten. Natuurlijk is de hele familie van harte uitgenodigd om deze bijzondere dag mee te maken.

De Dag van het Koningskind wordt mogelijk gemaakt door ondernemers uit Apeldoorn en omstreken, die hun bijzondere ‘heilige koe’ of een sponsorbijdrage beschikbaar stellen. JCI Apeldoorn organiseert de Dag van het Koningskind met veel enthousiasme en is alle betrokkenen enorm dankbaar voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dag. Wij kijken uit naar een hele vrolijke dag, graag tot dan!

JCI Apeldoorn – Polikliniek Kindergeneeskunde Gelre Ziekenhuizen

Aanmelden als chauffeur: https://dagvanhetkoningskind.nl/