CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Elk jaar organiseert JCI hét persoonlijk leiderschaps trainingsweekend voor leden van JCI: de Dutch Academy (DA). Dit jaar van vrijdag 25 t/m zondag 27 november 2022 met een terugkomdag op zaterdag 15 april 2023.

De DA staat compleet in het teken van het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten onder begeleiding van een teamcoach. In vier dagen ga je met alle deelnemers samen en in kleine groepen aan de slag met Insights Discovery, verbreed je je kennis over teamdynamiek, verdiep je je in jouw leiderschapskwaliteiten, leer je meer over JCI en doe je mee aan een geweldig outdoor programma. Daarnaast is de Dutch Academy een plek waar jij je JCI-netwerk vergroot. 

De afgelopen editie werd door de deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld! Kortom, een weekend om meteen in je agenda te zetten! 25 t/m 27 november 2022 en de terugkomdag op 15 april 2023.

Jij bent er toch ook bij?! 

Registreer je vandaag nog! 

Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.