smallebanner-tulpen.jpg

Partners

JCI Nederland is haar partners meer dan dankbaar. Zij versterken onze leden, kamers en landelijke organisatie op diverse vlakken. Samen met hen werken wij aan impact en een krachtige vereniging. Onderstaand staan de diverse partners opgesomd met daarbij een korte samenvatting van de samenwerking en de voordelen voor het lid of de lokale kamer.

Wilt u ook partner worden van JCI? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0642012123 (Martin Bijl, relatiemanager JCI).

Overzicht partners

Admicom

Jarenlange ondersteuning in raad, daad en middelen.

Waarde voor het lid/de kamer:
Ondersteuning van de promotionele activiteiten van JCI NL op o.a. wereldcongressen, financiële bijdrage in de jaarlijkse federatiekosten en een betrokken adviseur.

Cantrijn

Invulling van het landelijk secretariaat van JCI NL.

Waarde voor het lid/de kamer:
Een stabiele duurzame invulling van de JCI NL back-office processen en mogelijkheden tot gebruik van de Cantrijn ruimtes in Gorinchem en Utrecht.

Cordaid

Jarenlange samenwerking werken aan impact op diverse thema’s.

Waarde voor het lid/de kamer:
Gebruik maken van het netwerk en de expertise van Cordaid bij project m.b.t. sociale corporaties, mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en armoedebestrijding.

Hogiaf

Introtekst

Waarde voor het lid/de kamer:
Extra informatie

Insights

Jarenlange ondersteuning van de persoonlijke ontwikkeling van leden, teams, besturen en kamers.

Waarde voor het lid/de kamer:
Persoonlijke ontwikkeling via Insights Discovery profielen en coachingssessies tegen een gereduceerd tarief en kosteloze profielen voor onder andere 1000 kansen deelnemers.

Interbeek

Opleiding van onze 1000 kansen trainers.

Waarde voor het lid/de kamer:
Aanscherping van trainersvaardigheden en begeleiding en coaching vaardigheden op gebied van re-integratie en loopbaan coaching.

Linda Foundation

Introtekst

Waarde voor het lid/de kamer:
Extra informatie

NCD

Vereniging met vergelijkbare doelstelling, normen en waarden. Gebruik kunnen maken van elkaars activiteiten, netwerk en infrastructuur.

Waarde voor het lid/de kamer:
Deelname aan NCD activiteiten tegen lid tarief, tegen gereduceerd tarief lid worden van NCD, gebruik kunnen maken van het lokale NCD netwerk en ontvangst van het NCD magazine; Leadership NL.

NGSK

NSGK zet kinderen met een beperking in hun kracht. Door het ondersteunen van projecten met een duurzame aanpak op het gebied van sport en educatie.

Waarde voor het lid/de kamer:
De projecten van JCI kamers komen in aanmerking voor de verdubbelaar op het opgehaalde bedrag met max. van 15.000 euro per project. Zo kan de impact van een lokaal event worden vergroot.

Postillion

Een betrokken partner voor hotelkamers, vergaderingen en evenementlocaties.

Waarde voor het lid/de kamer:
Postillion Hotels ondersteund landelijke evenementen, waardoor we de kosten voor de federatie beperkt kunnen houden. Daarnaast heeft Postillion voor elk lid aantrekkelijke kortingen ophotelkamers, gebruik van het business point en vergaderarrangementen. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (informeer naar de voorwaarden).

Rode Kruis

Samen werken aan impact op diverse thema’s.

Waarde voor het lid/de kamer:
Toegang tot netwerk en kennis van het Rode Kruis (bijv. EHBO cursussen).

Young

Betrokken en sterke partner voor het opleiden van onze trainers.

Waarde voor het lid/de kamer:
Met onze nieuwe partner Young, by Schouten & Nelissen hebben weeen krachtige partner gevonden om onze nieuwe trainers op te leiden en onze meer ervaren trainers ontwikkelingskansen te blijven bieden. Zo kan JCI Nederland haar trainings- en ontwikkelingsaanbod voor Kamers en leden blijven ontwikkelen en versterken.