CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

De verkoopadviseurs van het MT Training & Development kunnen je informeren over de trainingen/coachingssessies en behulpzaam zijn bij het boeken van een training of coachingssessie.

Een enkele kamertraining of coachsessie kost 200 euro. Boek je twee of meer trainingen in één keer dan kost de training 175 euro per stuk. Je krijgt dan dus 50 euro korting. Boek je een tweede training later in het jaar, los van de eerste, dan krijg je de tweede training voor 175 euro en ontvang je een korting van 25 euro.

Boek je training of coaching via het formulier hieronder.

Als je als kamer, regio, bestuur, commissie etc. een training of coachingssessie wilt boeken, is de routing als volgt:

  • Je vult het formulier hieronder in;
  • De verkoopadviseur legt de training/coachingssessie en de datum vast in overleg met de trainer/coach en stuurt een bevestiging naar jou;
  • Je ontvangt van de penningmeester van het MT Training & Coaching een machtiging/factuur voor de betaling van de training/coachingssessie;
  • Minimaal twee weken voor de datum van de training/coachingssessie moet de betaling of de ondertekende machtiging binnen zijn bij de penningmeester.

Direct training boeken

Verplicht veld

Ongeldige invoer

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld


Invalid Input


Verplicht veld


Verplicht veld

Invalid Input


Ongeldige invoer


Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Invalid Input


Ongeldige invoer


Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Graag drie data invullen per gewenste training, dit maakt de kans groter dat wij een trainer voor jullie kunnen vinden.

Invalid Input

Onze vrijwillige trainingsadviseurs gaan zo snel mogelijk op zoek naar een trainer. Dit kan even wat tijd in beslag nemen. Mocht je nog vragen hebben, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust. Zodra er een datum is vastgelegd en de trainer is bevestigd ontvang je van de penningmeester een machtiging/factuur voor de betaling van de training/coachsessie. Deze moet minimaal twee weken voor de datum van de training/coachsessie betaald zijn.