Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

"Logica brengt je van A naar B, maar Verbeelding brengt je overal!" (Albert Einstein)
Dat ene lumineuze idee... dat willen we allemaal, maar soms zitten we gewoon 'vast' in ons denken. Breek los uit huidige denkpatronen in een speelse en praktische training, vol met mindtricks!

Wat kan ik na deze training?

Deelnemers leren met een frisse blik naar zaken te kijken en zullen inzicht krijgen in de 'regels' voor creatief denken. Na de training ben je in staat om diverse creatieve technieken toe te passen.

Korte omschrijving

Met welke vraagstelling worstel jij? Hoe breng je de groep in de stemming om vernieuwend bezig te zijn? Kan je creativiteit meten? En wat is er eigenlijk voor nodig om meer innovatief aan de slag te gaan? Deze vragen worden o.m. beantwoord in de training... CREAtief DeNkEn.

Gedurende deze training maak je kennis met diverse technieken om creatief te denken en krijg je inzicht het creatieve proces. Deze training daagt je uit om zaken anders te benaderen met als resultaat een meer creatieve manier van denken en output.

Belangrijkste onderdelen:

  1. Wat is creatief denken?
  2. Methodiek voor een creatief proces
  3. Wat beinvloedt ons denken?
  4. Inzoomen op creatieve technieken
  5. Kan je creativiteit meten?

Soort training

Interactieve vaardighedentraining

Details training

  • Duur: 2 tot 3 uur
  • Deelnemers: min. 6 – max. 25
  • Presentatiemateriaal: beamer + projectiescherm + verlengsnoer met meerdere outlets | flip over met minimaal 10 vellen + gekleurde markers die schrijven
  • Opstelling: Diverse mogelijkheden met tafels en stoelen (bijv. U)
  • Deze training is ook online beschikbaar

Meer informatie

Brainstorm-werkvormen

Aanmelden


Deze training boeken