CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Er is niks mis met dromen over dingen die je wilt bereiken. Dat is zelfs erg leuk. Als je van je droom je doel wilt maken, zet dan een plan op en ga aan de slag!

Voor wie is deze training?

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die een idee of droom om wil zetten in realistische doelen: een droombaan, een eigen bedrijf, het oppakken van een bijna vergeten talent…  

Wat kan ik na deze training?

Na deze training ben je in staat om van je droom een concreet doel te maken, dat je met behulp van een stappenplan kunt bereiken.

Korte omschrijving

Iedereen droomt en soms komen ze ook uit maar vaker blijven het dromen. Er zijn altijd redenen om daden uit te stellen maar zijn dat werkelijk onoverkomelijke problemen of smoezen?

Deelnemers aan deze training zullen naar hun dromen kijken en er persoonlijke doelstellingen van maken. Ze worden bewust van de obstakels die hen verhinderen hun dromen te realiseren. Eenmaal vastgesteld kunnen ze hun droom “SMART” maken en de cursus afronden met het noteren van de stappen die ze moeten zetten om hun droom waar te maken.

Belangrijkste onderdelen:

  1. Waarden
  2. Dromen
  3. Invloeden op keuze
  4. SMART
  5. Obstakels
  6. Planning

Soort training

Interactieve vaardighedentraining

Voorbereiding deelnemers

Deelnemers kunnen zich voorbereiden door van tevoren hun droom onder woorden te brengen.  

Details training

  • Duur: 2 tot 3 uur
  • Deelnemers: min. 6 – max. 25
  • Presentatiemateriaal: beamer + projectiescherm + verlengsnoer met meerdere outlets | flip over met minimaal 10 vellen + gekleurde markers die schrijven | mogelijkheid om muziek af te spelen
  • Opstelling: U / kring

Aanmelden


Deze training boeken