CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Leer jezelf kennen en anderen beter begrijpen!
Wat is jouw specifieke kracht? Die bijzondere vaardigheid die bij jou hoort en waarbij jezelf zegt: dat kan toch iedereen? Maar niet iedereen kan dat...
Waarom erger jij je aan het gedrag van een ander? Waarom heeft een ander moeite met jouw gedrag? Wat is jouw uitdaging? Van wie leer jij het meest?

Wat kan ik na deze training?

Na het volgen van deze training ben je in staat om een kwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging van jezelf te benoemen en in relatie tot elkaar te zien doormiddel van een kernkwadrant. Je begrijpt beter waarom je dingen doet en waarom je op een bepaalde manier reageert op anderen. Tevens leer je jouw kamerleden beter kennen doordat ook zij bezig zijn met het bouwen van een kernkwadrant. Je kunt zelfs thuis of op je werk aan de slag om voor jezelf of voor jouw collega's nog één of meerdere kernkwadranten te bouwen.  

Korte omschrijving

In deze training ontdek je eerst een aantal kwaliteiten van jezelf. Vervolgens ga je dieper in op 1 kernkwaliteit. Met deze kwaliteit bouw je je eigen kernkwadrant. Je weet dan waarom dat jij je aan het gedrag van een ander ergert, en je weet van wie je het meest leert en wat jouw uitdaging is.

Belangrijkste onderdelen:

  1. Je kwaliteiten
  2. Je valkuilen
  3. Je uitdagingen
  4. Hoe kun je van elkaars kwaliteiten gebruik maken  

Soort training

Interactieve managementtraining

Voorbereiding deelnemers

Het is handig als de trainer weet wat het kennisniveau van de deelnemers is, zodat het een basistraining of een vervolg training kan zijn.

Details training

  • Duur: 2 tot 3,5 uur
  • Deelnemers: min. 6 – max. 20
  • Presentatiemateriaal:  beamer + projectiescherm + verlengsnoer met meerdere outlets | flip over met 1 vel per deelnemer + 8 vellen voor de trainer + gekleurde markers die schrijven
  • Opstelling: stoelen en tafels zonder specifieke opstelling, genoeg muren beschikbaar waarop flips kunnen worden opgehangen.

Meer informatie

Boeken over kernkwadrant of het begeleid spelen van het kernkwadrantenspel.

Aanmelden


Deze training boeken