Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Leer jouw kamergenoten beter kennen!
Heeft jouw Kamer een aantal nieuwe leden erbij gekregen? Zou je graag een lid wat beter willen leren kennen? Volg dan deze training om op een verrassende manier meer van elkaar te weten te komen. Deze training draait om jou en om de andere Kamerleden!

Voor wie is deze training?

Leden uit 1 Kamer of team.  

Wat kan ik na deze training?

Na het volgen van deze training weet je meer over jouw kamerleden. Tijdens een volgende borrel of een vergadering kun je verder met elkaar in gesprek gaan. Wie weet ontdek je dat een kamergenoot jouw hobby ook uitoefent. Of ontdek je iets van iemand dat je helemaal niet had verwacht. Kortom, het beeld dat je van je kamergenoten hebt is na de training aangescherpt.  

Korte omschrijving

Tijdens deze training leer je jouw kamergenoten beter kennen. De training vormt een basis om met elkaar in gesprek te gaan. Wie is die ander? Hoe ziet zijn thuissituatie eruit? Wat is zijn passie? Welke hobby's? Van jezelf weet je de antwoorden op deze vragen... nu nog van de ander. Tijdens de training deel je de informatie die je graag wilt delen.

Aan de hand van een aantal interactieve opdrachten verzamel je informatie over elkaar. In tegenstelling tot vele andere trainingen leer je geen theorie of een techniek. Je gaat vooral aan de slag!

Soort training

Interactieve kennismaking

Details training

  • Duur: 2 tot 3,5 uur
  • Deelnemers: min. 8 – max. 25
  • Presentatiemateriaal: flip over met 1 vel per deelnemer + 5 vellen voor de trainer + gekleurde markers die schrijven
  • Opstelling: tafels en stoelen in willekeurige opstelling, voldoende ruimte aan de muren beschikbaar om flip-overvellen op te hangen, voldoende bewegingsruimte in de zaal.  

Meer informatie

Teamspel / Kennismakingsspel

Aanmelden


Deze training boeken