CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Bespaar tijd!
Besteed twee uur van je tijd en verdien die dubbel en dwars terug met wat je leert over het omgaan met de tijd en je activiteiten.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die efficiënter met tijd om wil gaan.  

Wat kan ik na deze training?

Gedurende deze training zullen participanten ingaan op het begrip tijd, zullen de participanten ingaan op het begrip tijd. Ze worden verwacht om aan het einde van de training tijdverspilling te kunnen verminderen. Deelnemers worden getraind in Time Management en zullen inzicht krijgen over hun activiteiten.  

Korte omschrijving

Uitstellen doen we allemaal, maar het verminderd de output. Gestructureerd werken is tegenwoordig onvoldoende; We moeten nu ook de juiste prioriteiten volgen en boven het werk staan. Deze training daagt je uit om tijd en het beheer hiervan vanuit een andere hoek te bekijken en stappen te ondernemen naar een meer gecontroleerde benadering van modern tijdmanagement (lees: activiteiten management). Participanten leren het structureren van hun activiteiten en zo te plannen dat ze het meeste uit hun tijd halen, zowel zakelijk als privé gezien.

Belangrijkste onderdelen:

  1. Wat is tijd? Wat is Time Management? Wat is hier belangrijk aan?
  2. Wat zijn jouw tijdverspillers?
  3. Dienen we ons gedrag aan te passen om tijdwinst te behalen?
  4. Uitwisselen van best practices: Hoe organiseren we ons (beter)?

Soort training

Interactieve managementtraining

Details training

  • Duur: 1 tot 2,5 uur
  • Deelnemers: min. 5 – max. geen
  • Presentatiemateriaal: beamer + projectiescherm + verlengsnoer met meerdere outlets | flip over met minimaal 30 vellen + gekleurde markers die schrijven | pennen, kladblokjes, blanco A4 papier
  • Opstelling: cabaret  

Meer informatie

Er zijn verschillende boeken over timemanagement

Aanmelden


Deze training boeken